AANGESCHERPTE MAATREGELEN PER ZO 28 NOVEMBER

vrijdag, 26 november, 2021
Aangescherpte maatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 26 november jl. moeten wij u mededelen dat wij met ingang van zondag 28 november aangepaste maatregelen hebben en onze deuren na 17.00 uur 's middags moeten sluiten.

Wat betekent dit voor uw cursus?
De cursussen die na vijven op onze locaties plaatsvonden zullen in aangepaste vorm online verder gaan. Cursisten ontvangen een uitnodiging voor de online van hun docent les via e-mail.

Zoom
Deze online lessen worden gegeven via Zoom. U kunt Zoom gratis downloaden via www.zoom.us/download en kies dan voor Zoom Client for Meetings. Meer informatie over de opties tijdens de online les via Zoom vind u hier.

Uitzonderingen
Slechts bij een zeer beperkt aantal cursussen zal er een uitzondering worden gemaakt omdat ze niet online kunnen worden gegeven. Deze lessen worden dan verplaatst. Geldt dit voor uw cursus dan ontvangt u in de komende dagen hierover bericht. Houd uw mail daarom in de gaten.

Algemeen
De al geldende maatregelen zijn uitgebreid met het verplicht afstand houden van 1,5 meter en het dragen van een mondkapje. Bekijk via deze link de nieuwe maatregelen die gelden voor de Volksuniversiteiten volgens onze branchorganisatie Cultuurconnectie. Cultuurconnectie is de branchevereniging voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk

ENGLISH

Due to new measures the Volksuniversiteit will have to close the doors at 5 pm as per Sunday, November 28th.

What does this mean for your course?
The classes that took place at our locations after 5 p.m. will be continued online in an adapted form. If this is the case for your course, your teacher will send you an invitation for the online course via Zoom.

Zoom
The online classes are given via Zoom. You can download Zoom for free from www.zoom.us/download and then choose Zoom Client for Meetings.

Exceptions
An exception will only be made for a very limited number of courses, because they cannot be held online. If this is the case for your course, you will receive an e-mail in the coming days!

The measures already in force have been expanded to include the mandatory distance of 1.5 meters and wearing a facemask.