Bestellijst

Geen bestellingen

Cursusprogramma Lente en Zomer 2019

woensdag, 15 mei, 2019

In mei gaan de cursussen van het zomerprogramma van start. Bekijk de nieuwe folder.

De Volksuniversiteit neemt u mee naar buiten om de stad eens met andere ogen te bekijken. Fotografeer mooie Rotterdamse plekken en personen, neem deel aan de rondleiding door historisch Rotterdam, of schrijf u in voor Etsen aan de singel of De kunst van het tuinieren.

Gaat u liever eens naar een andere stad dan het bekende Rotterdam? Ga mee met de wandeling door Joods Amsterdam of de treinexcursie naar Brussel. Voor wie nog niet overtuigd is en toch een vakantie heeft geboekt: zorg dat u voor vertrek uw talenkennis ophaalt, bijvoorbeeld met de conversatiecursussen Italiaans of de cursussen Frans, Duits, Spaans en Engels die op verschillende niveaus gegeven worden. Dan bestelt u straks gemakkelijk een koffie op een Italiaans plein en maakt u ontspannen een praatje met uw Franse buurman op de camping.

De cursussen Nederlands als Tweede Taal gaan gewoon door in de zomer en natuurlijk bieden we als vanouds een breed programma op het gebied van talenkunst en cultuur, vaardigheden of filosofie, geschiedenis en religie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto folder: Iris van den Broek