Bestellijst

Geen bestellingen

De creatieve cursussen gaan van start!

woensdag, 11 september, 2019

Ontwikkel uw creativiteit en geniet van het tekenen en schilderen in ons mooie, lichte atelier waar u onder deskundige begeleiding aan de slag gaat met verschillende materialen. Volgende week gaan onze creatieve cursussen van start. Snelle beslissers kunnen zich nog inschrijven voor lessen tekenen, schilderen en illustreren. 

Er gaan verschillende cursussen van start. De meeste cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Als ervaring gewenst is, staat dat duidelijk in de cursustekst. Onze cursussen richten zich op het ontwikkelen van uw eigen talent. De docenten helpen je dat te ontdekken en te werken met verschillende technieken, zodat u met plezier werken maakt van een niveau dat u niet voor mogelijk gehouden had. Voor deze cursussen kunt u zich nog inschrijven:

Maandag 16 september
- Spontaan/Impulsief tekenen en schilderen: Stap in de wereld van de fantasie, verrassing en vrijheid. Via tekenen en schilderen uw creativiteit ontdekken is het doel van deze cursus.
- Meesterlijk impressionisme Laat u inspireren door het impressionisme en leer met een losse toets te schilderen en tekenen.

Dinsdag 17 september
Thematisch tekenen en schilderen: Alles van waarde is weerloos Ga aan de slag met een eigen thema onder deskundige begeleiding van de docent.
Botanisch tekenen en schilderen Leer hoe je bloemen en planten nauwkeurig kunt tekenen en schilderen.
- Thematisch tekenen en schilderen: In het licht van grote meesters Leer schilderen van de grote meesters die u voor gingen door hun werk en technieken te bestuderen en vervolgens zelf toe te passen.Woensdag 18 september
- Schilderen met aquarelverf. Jaarcursus voor beginners en gevorderden waarin u zich verdiept in de vele mogelijkheden van aquarelverf
- Schilderen met acrylverf Acrylverf is een van de meest veelzijdige verfsoorten; Door de vele mogelijkheden heeft deze verf voor iedereen wat te bieden.
- Illustreren. Maak illustraties bij uw eigen teksten of gedichten of bestaande verhalen.

Donderdag 19 september
- Tekenen en schilderen, vervolgcursus met o.a. olieverf.

Zaterdag 21 september
- Tekenen en schilderen gevorderden De cursus tekenen en schilderen voor gevorderden staat in het teken van verdieping. Ontwikkel uzelf verder met verschillende materialen in 24 lessen.
- Tekenen en schilderen beginners Maak kennis met diverse materialen en leer tekenen naar waarneming in vorm, kleur, expressie en plezier.

Maandag 23 september
- Grafische technieken In deze lessenreeks wordt aandacht aan het grafische werk van bekende kunstenaars besteed, waarna u zelf volop de mogelijkheid krijgt om te experimenteren met het maken van drukplaatjes en handmatige grafiek.

Woensdag 25 september
Chinese Kalligrafie