De taalcursussen gaan van start: Inschrijven is nog mogelijk!

woensdag, 18 september, 2019

Bij de Volksuniversiteit kunt u terecht voor taalcursussen in 34 talen. Er zijn klassikale cursussen Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Maar ook Turks, Zweeds, Grieks en Pools kunt u bij ons terecht. Daarnaast biedt de Volksuniversiteit ook cursussen die verder op niet veel plekken gegeven worden, zoals Sranan, Koerdisch, Hindi, Hongaars en Kroatisch. Komende week starten er verschillende cursussen en inschrijven is nog mogelijk.

Onze taallessen zijn altijd klassikaal en worden gegeven in kleine groepen. De docent legt uit, doet voor, helpt u bij de uitspraak en u krijgt ook huiswerk. In de lessen is er veel tijd om te oefenen met het spreken samen met mede-cursisten. Zo maakt u zich de taal snel eigen en komt u over uw schroom om een nieuwe taal te spreken heen. De cursussen zijn exclusief lesmateriaal. U kunt dit wel aanschaffen bij de Volksuniversiteit, van tevoren of voorafgaand aan de eerste les.

Start maandag 23 september:
- Russisch        - Hongaars
- Roemeens     - Grieks
- Zweeds          - Engels
- Italiaans         - Kroatisch
- Spaans          - Turks
- Portugees-Braziliaans

Start dinsdag 24 september:
- Italiaans     - Turks

- Frans           - Duits
- Chinees       - Spaans
- Hebreeuws-Modern

Deze talen bieden zowel beginnerslessen als cursussen die starten op een hoger niveau. Als u de taal al spreekt, kunt u instromen. Bekijk het volledige overzicht van taalcursussen, startdata en prijzen.