EEN MUZIKALE ZOMER AAN DE VOLKSUNIVERSITEIT

donderdag, 17 juni, 2021
Muzikale zomer

North Sea Round Town

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

Tijdens North Sea Round Town kunt u bij ons aan de Heemraadssingel diverse concerten, lezingen en workshops bijwonen, allemaal geheel in het teken van North Sea Round Town 2021. Klik op het betreffende evenement voor meer informatie of inschrijven.

O. Festival

O. is een internationaal festival voor opera, muziek en theater op diverse locaties in Rotterdam van 23 t/m 29 augustus. Het doel: de kunstvorm opera openbreken en zo betekenis geven in de levens van een groot en divers publiek.

Tijdens First Dates treden twee zangers/zangeressen voor het eerst samen op. Hierbij laten zij zich inspireren door elkaar en de bijzondere locatie waar zij elkaar ontmoeten. O. koppelt performers uit verschillende muzikale werelden aan elkaar in een first date.

Op vrijdag 27 augustus kunt u bij de Volksuniversiteit Rotterdam de 'First Date' van sopraan Lore Binon en singer-songwriter Miguel van Dillenburg bijwonen. Kaarten zijn vanaf nu via deze link verkijgbaar. Voor meer informatie over O. Festival klik hier.