Extra cursus: Het verhaal van je leven

woensdag, 6 februari, 2019
Tijdens de cursus gaan deelnemers schatgraven in het eigen verleden.

Door grote belangstelling voor de schrijfcursus Het verhaal van je leven start er op 14 maart een extra groep. In de cursus, leert u om uw herinneringen op te halen en op te schrijven, zodat u het verhaal van uw leven op een boeiende manier kunt vertellen. “Iedereen is een bron van verhalen”, stelt docente Heleen Schoone.

“Iedereen is een bron van verhalen en elk leven is de moeite waard om beschreven te worden. U bent de zoon of dochter van een vader en moeder, draagt de naam van uw familie, u heeft een eigen geschiedenis. Die geschiedenis ligt vast in foto’s, brieven, huizen en namen, in een eerste fiets of horloge, de vergeelde foto van een grote liefde, het gereedschap van opa of een paar kinderschoentjes: een koffer vol grappige, inspirerende en droevige verhalen.”

Tijdens de cursus gaan deelnemers schatgraven in het eigen verleden. “Ontdek hoe u herinneringen kunt ophalen en leer ze op te schrijven, met plezier en voor uw plezier. In de lessen doen we associatie- en schrijfoefeningen. U krijgt huiswerk mee voor de volgende les. Iedereen kan meedoen, ervaring met schrijven is niet nodig.”

Meer informatie inwinnen of aanmelden kan via: