Bestellijst

Geen bestellingen

Fotografieworkshops in de stad

dinsdag, 23 april, 2019

Bekijk de stad eens door de lens van een camera. Deze lente en zomer trekt fotografiedocent Marja Bodt er met u op uit om de mooiste foto's te maken van de stad en haar bewoners in verschillende fotoworkshops. Een van deze workshops is wel heel bijzonder: kom erachter wat een instawalk precies is.

Tijdens de workshop Straatfotografie op het Grote Visserijplein in Delfshaven op 4 juli leert u niet alleen hoe u geweldige foto's van stadse taferelen op de markt maakt, maar neemt u ook gelijk deel aan een instawalk. Dit is een wandeling waarbij de foto's ondertussen gelijk gepubliceerd worden op Instagram. "We gaan enkele goed gelukte foto's meteen delen op sociale media, zodat iedereen kan meegenieten van de resultaten en cursisten de kans krijgen hun werk gelijk te publiceren", vertelt docente Marja Bodt. Is dit niet voor u weggelegd? Het is ook mogelijk om mee te doen aan de workshop zonder de foto's op Instagram te plaatsen.

Krijg de voorbijganger zo ver
In de workshop Portretfotografie op straat op 8 mei leer je de mooiste foto's maken van willekeurige voorbijgangers. "Een man met een bijzondere baard of een vrouw met een prachtige hoofddoek bijvoorbeeld.", vertelt ze. "Ik leer je hoe hen het beste op de foto zet en geef je communicatietips hoe je mensen zo ver krijgt dat ze voor je poseren."

Fotografeert u liever objecten? Ga dan mee met de stadswandeling waarin je leert hoe je pleinen, gebouwen en bruggen mooi kunt fotograferen. Ook is er een workshop waarin u inzoomt op historisch Delfshaven, een van de meest fotogenieke plekken van Rotterdam. 

Kies uw workshop
Welke workshop past bij u? Ze zijn los te volgen of als serie. Schrijf u snel in, want de eerste is gelijk na de meivakantie: