Lezing en jazzconcert in de tuin tijdens North Sea Round Town

dinsdag, 2 juli, 2019
tuin-volksuniversiteit

Ontdek de verborgen tuin van de Rotterdamse Volksuniversiteit tijdens North Sea Round Town met een gratis concert van TangoZZ & More op 13 juli om 13.30 uur. Voorafgaand om 12.00 uur is er een lezing van jazzkenner en docent Ruud Bergamin over cross-overs in de jazz in de historische zaal van de Volksuniversiteit.

TangoZZ & More is een swingende trio-formatie met tango-improvisaties en een knipoog naar jazz en latin. Misschien wel het meest jazzy tango-trio van Nederland met Ruud Bergamin op de saxofoon, Wim Warman op piano en Ruzana Tsymbalova op viool. North Sea Round Town is het fringefestival van North Sea Jazz.

De Rotterdamse Volksuniversiteit heeft een van de mooiste verscholen tuinen van Rotterdam. “De ideale plek voor een jazzconcert”, zegt directeur Teun de Booij. Hij hoopt dat er veel mensen genieten van deze tuin, die wordt bijgehouden door vrijwilligers. “Ook kun je meteen ervaren hoe het is om een cursus bij ons te volgen tijdens de lezing van Ruud Bergamin, die bij ons muziekcursussen geeft.”

TangoZZ & More bij North Sea Round Town
Zaterdag 13 juli 2019 in de tuin van de Rotterdamse Volksuniversiteit