Meet & Greet Volksuniversiteit Rotterdam za 5 september

dinsdag, 28 juli, 2020
Save the date Meet & Greet

De Open Dagen van de Rotterdamse Volksuniversiteit zijn altijd goed bezocht en zeer informatief voor iedereen die nog twijfelt over zijn of haar cursuskeuze; meer informatie zoekt of kennis wilt maken met de docenten op de prachtige locatie aan de Heemraadssingel. Dit jaar hebben we in verband met de nog geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus een aangepaste Open Dag (Meet & Greet). U kunt zaterdag 5 september alvast in uw agenda noteren, het voorlopige programma voor de Meet & Greet vindt u hier .

Tijdens de Meet & Greet op zaterdag 5 september a.s. zullen wij tussen 10.00 en 16.30 uur een programma voor u samenstellen, bestaande uit korte presentaties van de diverse cursussen. Van sommige cursussen geven we over de dag verdeeld meerdere presentaties. Per presentatie kunnen 12 bezoekers aanwezig zijn. U moet zelf het tijdstip en cursus kiezen en zich voor de deur aanmelden en registreren. Op deze manier kunnen wij de aantallen controleren en uw veiligheid zoveel mogelijk garanderen.