Meet & Greet Volksuniversiteit Rotterdam za 5 september

dinsdag, 28 juli, 2020
Save the date Meet & Greet

De Open Dagen van de Rotterdamse Volksuniversiteit zijn altijd goed bezocht en zeer informatief voor iedereen die nog twijfelt over zijn of haar cursuskeuze; meer informatie zoekt of kennis wil maken met de docenten op de prachtige locatie aan de Heemraadssingel. Dit jaar hebben we in verband met de nog geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus een aangepaste Open Dag (Meet & Greet). U kunt za 5 september alvast in uw agenda noteren, het programma voor de Meet & Greet komt binnenkort online!

Tijdens de Meet & Greet op zaterdag 5 september a.s. zullen wij tussen 10.00 en 16.30 uur een programma voor u samenstellen, bestaande uit korte presentaties van de diverse cursussen. Van sommige cursussen geven we over de dag verdeeld meerdere presentaties. Per presentatie kunnen 12 bezoekers aanwezig zijn. Op deze manier kunnen wij de aantallen controleren en uw veiligheid zoveel mogelijk garanderen.