Bestellijst

Geen bestellingen

Open dag

zaterdag, 12 januari, 2019

Bezoek op zaterdag 12 januari onze open dag. Van 13.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom voor proeflessen, kennismakingsgesprekken, niveautoesten en informatie over cursussen die begin 2019 weer van start gaan.

Op welk vlak gaat u zichzelf ontwikkelen in 2019? Er staan ruim 400 cursussen op het programma. Nederlands als Tweede Taal, vreemde talen, kunst en cultuur, religie, filosofie en geschiedenis of kies ervoor om een vaardigheid onder de knie te krijgen en neem een kijkje bij mindfulness of in het atelier. Proef de sfeer, maak kennis met de docenten en volg een proefles. Ook kunt u een vintagefoto laten maken door fotografiedocente Marja Bodt die met haar fotostudio aanwezig is. 

Proeflessen en routes
Op het programma van de Open Dag ziet u wanneer er proeflessen zijn. Naast de proeflessen zijn de docenten voortdurend beschikbaar om u meer te vertellen over hun lessen.Voor wie zich graag breder oriënteert of zich wil laten verrassen door het cursusaanbod, hebben we dit jaar vier routes door het gebouw samengesteld:
1. Twee talenroutes met cursussen die 's avonds gegeven worden: De Wereldtalenroute en de Europese Talenroute. Bekijk.
2. Twee routes met cursussen die overdag gegeven worden: de Kunst en Cultuurroute en de Nieuwe Vaardigheden route. Bekijk.

Kies een route, bekijk het volledige programma van de Open Dag of het cursusprogramma van 2019.

Cursusaanbod Rotterdamse Volksuniversiteit