Bestellijst

Geen bestellingen

Open Dag: 7 september 2019

woensdag, 7 augustus, 2019

Met de Open Dag op 7 september gaat het nieuwe cursusseizoen van start. Kom naar de informatiemarkt en hoor alles over de ruim 400 cursussen die in seizoen 2019-2020 op het programma staan. Of volg een proefles van 20 minuten, zodat u gelijk weet hoe een les eruit ziet. U bent van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. Bekijk het blokkenschema.

In september start het nieuwe cursusseizoen met ruim 400 cursussen. Nederlands als Tweede Taal, vreemde talen, creatieve vakken, kunst en cultuur, Nederlands, computer, communicatie, filosofie en nog veel meer. In de gids van cursusseizoen 2019/2020 vindt u het nieuwe programma. 

Proeflessen en informatiemarkt
Van 13.00 tot 16.00 uur is er doorlopend een informatiemarkt waar de docenten van verschillende cursussen aanwezig zijn. U kunt uw niveau testen voor Nederlands en Engels, kennismaken met de docenten, uw vragen stellen en het lesmateriaal bekijken. Daarnaast zijn er op de eerste verdieping proeflessen van 20 minuten van verschillende cursussen op het gebied van Talen, Kunst/cultuur/geschiedenis/filosfie en vaardigheden. Download alvast het blokkenschema.

Nieuw!
In het nieuwe seizoen starten er veel verschillende nieuwe cursussen. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding van het cursusaanbod op het gebied van literatuur. Ook is er voor het eerst een cursus creatieve loopbaanbegeleiding, waarin u met creatieve werkwijzen op zoek gaat naar werk dat echt bij u past. Ook nieuw zijn de cursussen Photoshop en Wordpress Enfold, waarin u uw eigen website leert maken. Op veler verzoek staat een cursus Brigde op het programma. Bijzonder is daarnaast de cursus Schrijf je eigen Rotterdamse mythische eenakter, waarin de geschreven stukken worden gespeeld door acteurs van werkplaats Formaat. 

De koffie staat klaar op zaterdag 7 september. Van harte welkom. Wilt u van tevoren de gids thuis ontvangen? Stuur een mail met uw adresgegevens naar info@vu-rotterdam.nl of meld het aan de balie.