Bestellijst

Geen bestellingen

OPEN DAG(EN) IN SEPTEMBER!

dinsdag, 13 juli, 2021
Open Dag 2021

Wij presenteren het nieuwe seizoen tijdens de online en offline Open Dagen in september!

In september start het nieuwe cursusseizoen en hopen wij onze cursisten als vanouds op de Volksuniversiteit te mogen verwelkomen. Voor het nieuwe seizoen hebben we een gevarieerd programma vol eigentijdse en betaalbare cursussen samengesteld. Dit nieuwe programma presenteren wij graag aan u tijdens onze Open Dagen in september.

Online Open Avond do 2 september 19.00 - 21.00 uur
Op donderdagavond 2 september is er een Online Open Avond. Tijdens deze Online Meet & Greet kun je kennis maken met ons online aanbod en de docenten.

Het programma voor de Online Open Avond volgt!

Open Dag op locatie za 4 september 10.00 - 15.00 uur
Op zaterdag 4 september kun je bij ons op locatie langskomen om je te oriënteren op ons cursusaanbod. Je kunt een proefles of presentatie volgen en kennismaken met de docenten en onze prachtige locatie aan de Heemraadssingel in Rotterdam.

Naast een divers aanbod Proeflessen kunt u tijdens de Open Dag op zaterdag 4 september a.s. ook uitgebreid informatie inwinnen over een cursus naar keuze. De docenten vertellen u graag wat meer over de inhoud en laten u het lesmateriaal zien. Bezoek de Open Dag en kom meer te weten over uw favoriete cursus of laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod.

Het programma voor de Open Dag volgt.

Investeer dit najaar in uzelf en uw persoonlijke ontwikkeling en volg een cursus of workshop bij de Volksuniversiteit Rotterdam.

Uiteraard staat de veiligheid van onze cursisten voorop dus houden wij ons aan de dan geldende RIVM-maatregelen.