Bestellijst

Geen bestellingen

Start cursusseizoen 2019/2020 met ruim 400 cursussen

dinsdag, 10 september, 2019
Gids2019

De cursussen gaan weer start. De komende weken starten er cursussen op het gebied van vreemde talen, creatieve vakken, kunst en cultuur, Nederlands, computer, communicatie, filosofie en nog veel meer. Inschrijven is nog mogelijk.

In de gids van het cursusseizoen 2019/2020 vindt u het cursusprogramma. Download de cursusgids hier

Overdag en 's avonds
Er zijn cursussen overdag en 's avonds. Overdag zorgen we voor een aanbod van onder meer kunst, literatuur, film, filosofie, religie en muziek. In de avond staan de taalcursussen centraal. Bij de meest populaire Europese talen bieden we een vier niveaus van ‘echte’ beginners tot gevorderden. 

Nederlands als tweede taal
Nederlands als 2e taal (NT2) behoort al 60 jaar tot ons aanbod. Bij ons vindt u een strak georganiseerd en compleet cursuspakket, van beginners naar cursussen op universitair niveau. Hierin zitten ook de cursussen waarbij de deelnemers kunnen lenen bij de DUO.

Nieuw!
In het nieuwe seizoen starten er veel verschillende nieuwe cursussen. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding van het cursusaanbod op het gebied van literatuur. Ook is er voor het eerst een cursus creatieve loopbaanbegeleiding, waarin u met creatieve werkwijzen op zoek gaat naar werk dat echt bij u past. Ook nieuw zijn de cursussen Photoshop en Wordpress Enfold, waarin u uw eigen website leert maken. Op veler verzoek staat een cursus Brigde op het programma. Bijzonder is daarnaast de cursus Schrijf je eigen Rotterdamse mythische eenakter, waarin de geschreven stukken worden gespeeld door acteurs van werkplaats Formaat. 

Meer cursussen
Ons cursusaanbod is altijd in beweging. naast de cursussen in deze gids verschijnen er gedurende het seizoen nieuwe cursussen op onze website. Wat wilt u leren? Schroom niet om het ons te laten weten, zodat wij een programma kunnen creëren dat aansluit op de behoefte van Rotterdam in al haar diversiteit. We hopen van harte dat we u mogen verwelkomen in dit nieuwe cursusseizoen.

Gids in de brievenbus
Ontvangt u de gids liever in uw brievenbus? Stuur een mail met uw adresgegevens naar info@vu-rotterdam.nl of meld het aan de balie.