Bestellijst

Geen bestellingen

Start cursusseizoen januari t/m mei 

maandag, 14 januari, 2019
Voorjaarsfolder

De komende tijd gaat er weer een breed scala aan cursussen van start. Wilt u een cursus volgen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Bekijk het aanbod in de folder. 

Op de voorkant twee nieuwe docenten: Songyeon Cho en Anne van den Dool. Seongyeon begint dit voorjaar met haar cursus Koreaans, dat is de 32e vreemde taal die u bij ons kunt leren. De Volksuniversiteit biedt ook een compleet aanbod Nederlands als tweede taal (NT2), waarvoor we onlangs het Blik op werk-keurmerk behaalden. Dit zijn cursussen voor iedereen die Nederlands wil of moet leren. Zowel voor mensen die moeten inburgeren en bij DUO kunnen lenen als voor mensen die hun niveau Nederlands willen verhogen. En je beheerst onze taal perfect als je erin kunt dichten en gedichten kunt lezen, Anne van den Dool geeft die cursus.

Kijk in deze voorjaarselectie ook eens naar ons grote creatieve aanbod, naar de cursussen kunst en cultuur, religie, filosofie en geschiedenis of naar cursussen waarin u vaardigheden leert, als computerlessen, koken en communicatie. Bekijk de folder met het cursusaanbod van januari tot en met mei 2019