Bestellijst

Geen bestellingen

SUMMERSCHOOL PROGRAMMA 2022

dinsdag, 19 april, 2022
Summerschool 2022

BOMVOL ZOMERPROGRAMMA

Heb jij al plannen gemaakt voor deze zomer? Ga je op vakantie naar het buitenland of blijf je lekker in Nederland? Heb jij nog geen idee wat je gaat doen deze zomer, dan hebben wij een super leuk voorstel voor je, volg een cursus tijdens ons Summerschool programma in de maanden mei, juni en juli, want wij zijn tijdens de zomermaanden gewoon open!

Voor het Summerschool programma hebben we gevarieerde en korte(re) cursussen samengesteld. Sommigen lekker buiten in bijvoorbeeld onze tuin, anderen binnen in onze prachtige locatie. Op 13 juni wordt de Summerschool op feestelijke wijze geopend! Hierover later meer informatie.

Ga jij deze zomer naar een vakantieland? In het Summerschool aanbod vind je onze cursussen Intensief Turks, Grieks, Spaans, Portugees en Italiaans. Zo leer je in 3 weken, met 3 lessen per week, oefenen met spreken en het maken van basiszinnen. Op deze manier maak je snel kennis met de taal en spreek je voor 1 juli (en dus voor je vakantie!) je eerste woordjes in de taal van jouw favoriete vakantiebestemming!

We hebben ook veel creatieve cursussen in het Summerschool aanbod, zoals Korte gedichten schrijven op locatie. In twee buitensessies, geïnspireerd door de omgeving korte gedichten schrijven en deze op een goed hoorbare manier voordragen. 

Nog zo’n creatieve cursus is de Schildersvakantie. In deze cursus ga je op reis langs verschillende werelddelen en leer je hoe je de sfeer en cultuur van een land kunnen weergeven in een tekening of schilderij. Of Lekker Tekenen en Schilderen in de Zomer. Deze gezellige cursus geeft de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse teken en/of schildertechnieken naar keuze!

Ook zijn er meer diepzinnigere activiteiten, zoals een socratisch gesprek over het thema Vrede (volgens de Leonard Nelson methode) in onze prachtige tuin of aan de Singel of de cursus Assertief communiceren: Vier trainingen die de communicatie met uw partner, collega's, familie of vrienden verbeteren. Leer assertief, doortastend maar toch ook open en vriendelijk te communiceren, thuis en op het werk.

Kortom, of je nu thuisblijft of op vakantie gaat deze zomer, bij ons ben je welkom voor het volgen van één van de leuke, veelzijdige zomerse cursussen uit ons Summerschool programma. Bovendien ontvang je bij de start van de cursus een gratis tas én een bidon met ons nieuwe logo.

Bekijk hier het cursusaanbod