Teun de Booij nieuwe directeur Rotterdamse Volksuniversiteit

dinsdag, 27 november, 2018
Teun de Booij

Per 1 maart 2019 treedt Teun de Booij in dienst als nieuwe directeur van de Rotterdamse Volksuniversiteit. Hij volgt Theo Ruijter op, die eind maart na 13 jaar directeurschap vertrekt.

Teun de Booij is momenteel directeur van Dit is Zuid, een stichting die met 20 medewerkers positieve aandacht creëert voor Rotterdam-Zuid. Daarvoor bekleedde hij verschillende leidinggevende functies in het onderwijs. “Wat mij aanspreekt is de positie van de Volksuniversiteit als talentontwikkelaar voor een breed publiek”, zegt de Booij. “Mijn missie is om verder te bouwen op deze traditie en in te spelen op de ontwikkelingen van onze stad.”

We nodigen u van harte uit om kennis te maken met de nieuwe directeur tijdens onze open dag op zaterdag 12 januari 2019. Theo Ruijter blijft tot 31 maart in dienst en begeleidt Teun de Booij, die op 11 maart zijn eerste werkdag heeft, de eerste weken.