Bestellijst

Geen bestellingen

UPDATE NIEUWE MAATREGELEN | UW CURSUS WORDT ONLINE VOORTGEZET

dinsdag, 13 oktober, 2020
Online voortzetting van uw cursus

 

Tijdens de persconferentie van 13 oktober 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen afgekondigd die hebben geleid tot het grotendeels sluiten van onze locaties. Omdat de maatregelen volksuniversiteiten niet specifiek noemen, zouden wij als organisatie de grenzen van het toelaatbare kunnen opzoeken, met alle gezondheidsrisico’s van dien. We rekenen op uw begrip als we in plaats daarvan onze verantwoordelijkheid nemen. 

Met ingang van 15 oktober 2020 zijn wij daarom genoodzaakt om het overgrote deel van alle lessen op onze locaties tijdelijk te staken en online verder te gaan. 

We interpreteren de maatregelen zodanig, dat we in de strijd tegen het coronavirus aan de juiste kant staan en hierin samen met de Rijksoverheid en onze veiligheidsregio optrekken. Door de sterk toegenomen verspreiding van het virus is er helaas een overmachtssituatie* ontstaan. De nieuwe maatregelen zijn te vinden op de site van de rijksoverheid.

De lessen die gegeven worden op 15 en 16 oktober 2020 komen te vervallen en worden aan het einde van de cursus ingehaald. 

Gelukkig zijn onze docenten toegerust op het geven van online-onderwijs. De cursus wordt dus niet geannuleerd, maar vanaf 26 oktober zetten wij vrijwel al onze lessen geheel online voort. Cursisten ontvangen voorafgaand aan de les een e-mail van hun docent, met daarin een uitnodiging voor het volgen van de online les via ZOOM.

Alleen de cursussen die vanwege hun aard niet online gegeven kúnnen worden (bijvoorbeeld 3D-printen), worden verplaatst naar een later moment in het jaar. Enkele cursussen (bijv. die voorbereiden op staatsexamens) blijven doorgaan op locatie. Wij zijn dit op dit moment aan het inventariseren welke cursussen dit zijn. Cursisten krijgen hierover voor zaterdag 24 oktober een apart bericht.

We hopen dat het medio november weer toegestaan, maar vooral ook verantwoord is de lessen op locatie te hervatten. Uiteraard ontvangt u van ons hierover nader bericht.  

* Bekijk onze algemene voorwaarden