Bestellijst

Geen bestellingen

Vacature Medewerker Algemene Dienst

donderdag, 17 september, 2020

Vacature Medewerker Algemene Dienst  (0.3 fte – ‘s avonds)

Wij zijn op zoek naar een medewerker Algemene Dienst - avond (0.3 fte) voor het komend seizoen (oktober 2020 tot en met juni 2021). Als medewerker algemene dienst verricht je iedere week driemaal (tussen maandag en donderdag) een avonddienst van 18.15 tot 22.15 uur. Tijdens deze dienst ben je er (mede)verantwoordelijk voor dat onze cursisten op een prettige en veilige manier hun cursus kunnen volgen. Je zet lesmiddelen klaar in lokalen, wijst bezoekers de weg en zorgt dat de lokalen na de les weer netjes klaar staan voor de volgende les. Lichte onderhoudswerkzaamheden (bijvoorbeeld een lampje verwisselen, fotolijstje ophangen) horen ook bij je taken. Samen met de receptionist en de aanwezige vrijwilliger(s) zorg je ervoor dat het gebouw aan het einde van de avond op een veilige manier afgesloten wordt. 

Wij zijn op zoek naar iemand die
-    Verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
-    Zorgvuldig en zelfstandig kan werken;
-    De Nederlandse taal voldoende beheerst;
-    Handig genoeg is om lichte onderhoudswerkzaamheden te verrichten. 

Over ons
De Volksuniversiteit wil Rotterdammers van alle achtergronden de mogelijkheid bieden zich te blijven ontwikkelen. Daartoe verzorgen we jaarlijks een divers en betaalbaar cursusaanbod van ruim 300 cursussen voor gemiddeld 4.000 deelnemers. Dit doen we vanuit de overtuiging dat iedereen die die persoonlijk groeit, ook bijdraagt aan een beter Rotterdam.

Wat bieden wij
We bieden een leuke (bij)baan waarbij je met een enthousiast en betrokken team werkt in ons unieke, historische gebouw aan de Heemraadssingel. We volgen de arbeidsvoorwaarden uit de CAO sociaal werk waarin vakantiedagen, werktijden en pensioenopbouw prima geregeld is. Het salaris bedraagt € 1.915,- bruto bij een fulltime aanstelling (CAO welzijn/schaal 3).

Solliciteren
Interesse in deze vacature? Stuur voor 1 oktober een motivatiebrief en cv naar onze directeur Teun de Booij