Vacature: Medewerker Algemene Dienst / ICT (0.3 fte, tijdelijk)

woensdag, 6 maart, 2019
Rotterdamse Volksuniversiteit is op zoek naar een medewerker Algemene Dienst / ICT.

Rotterdamse Volksuniversiteit is op zoek naar een tijdelijk medewerker Algemene Dienst/ICT (0.3 fte/ vervanging wegens ziekte). De taken bestaan uit het onderhoud van 26 laptops bestemd voor algemeen gebruik van cursisten en docenten en het zorgen voor klein onderhoud aan de ICT-infrastructuur in het gebouw.

De medewerker verricht verder iedere week tussen maandag en donderdag tweemaal een avonddienst. Tijdens deze dienst ben je gastheer/vrouw in het gebouw waar de cursussen plaatsvinden en zorg je voor een goed verloop van de avond.

We zoeken

We zoeken iemand die zorgvuldig werkt, oog heeft voor service en dienstverlening en de Nederlandse taal goed beheerst.

Kennis van MS programma’s en ervaring met onderhoud van pc’s is een pré. De medewerker dient te beschikken over het BHV-diploma of kan deze in samenwerking met de Volksuniversiteit behalen.

De werktijd komt neer op gemiddeld 12 uur per week.

Over ons

De Volksuniversiteit wil Rotterdammers van alle achtergronden de mogelijkheid bieden zich te blijven ontwikkelen. Daartoe verzorgen we jaarlijks een divers en betaalbaar cursusaanbod van ruim 300 cursussen voor gemiddeld 4000 deelnemers.

We bieden

We bieden een leuke baan waarbij je met een enthousiast en betrokken team werkt in ons unieke, historische gebouw aan de Heemraadssingel. Het salaris bedraagt €2260,- bruto bij een fulltime aanstelling. Kom jij het team van Rotterdamse Volksuniversiteit tijdelijk versterken?

Solliciteren

Belangstellenden kunnen motivatie en cv sturen naar theo.ruyter@vu-roterdam.nl of hans.v.d.linden@vu-rotterdam.nl.