Bestellijst

Geen bestellingen

VACATURE NT2 DOCENT

dinsdag, 11 januari, 2022
Vacature NT2 docent

VACATURE DOCENT NT2 MET POOLS/RUSSISCH ALS EERSTE OF TWEEDE TAAL
Vanaf maart 2022 bieden we cursussen aan waarbij we gebruik maken van de moedertaal van de cursisten. In deze cursussen wordt met behulp van de moedertaal van de cursist de Nederlandse taal geleerd. De docent beheerst de moedertaal en het Nederlands op hoog niveau (minimaal B2). 

Naast lesgeven vormt de docent samen met de andere moedertaal docenten een klankbordgroep. Op die manier ontwikkelen ze met de kennis van de doelgroep het taalonderwijs, wat het leerproces zal vergemakkelijken en zelfvertrouwen van de cursisten zal vergroten. De lessen in de moedertaal zijn beginnerscursussen tot en met niveau A2. Vanaf het niveau B1 zal de steuntaal worden losgelaten en kunnen de cursisten instromen in de reguliere cursussen.  

We zijn op zoek naar een NT2 docent die Pools en/of Russisch op hoog niveau (minimaal B) beheerst. De cursus bestaat uit 16 lessen van 3 uur. We starten op niveau A0 en eindigen op A1 in juli 2022. In september 2022 kunnen dan de vervolgcursussen A1-A2 en nieuwe A0-A1 cursussen starten.

Heb je ervaring in volwassenenonderwijs, ben je NT2 docent en spreek je Russisch of Pools op hoog niveau? Stuur dan je motivatie en cv naar Elise van der Moolen: nt2@vu-rotterdam.nl