Bestellijst

Geen bestellingen

Verhuur

De Volksuniversiteit staat aan de statige Heemraadssingel en is gehuisvest in drie bijzondere panden. Deze zijn onderling verbonden en ingericht voor educatieve doeleinden. Nummer 275 is een in 1902 in Jugenstil gebouwde en sfeervolle villa. Op nummer 277 stonden twee stadsvilla’s die bij het bombardement in 1940 beschadigd zijn geraakt en in 1942 een nieuwe gevel hebben gekregen. In totaal zijn er 24 lokalen van verschillende afmetingen. De lokalen op de eerste etage zijn met rolstoel bereikbaar. Wifi is bij de huurprijs inbegrepen. 

De Volksuniversiteit verhuurt zalen voor vergaderingen en cursussen. Noodzakelijke hulpmiddelen en benodigdheden zijn in huis en staan, tegen vergoeding, tot uw beschikking, denk aan: whiteboard, wifi, flip-over, projector of beamer en laptop.

Koffie, thee en frisdranken kunnen in de foyer worden gekocht. Catering, denk aan lunches of diverse snacks, kunnen verzorgd worden. 

De Volksuniversiteit beschikt over de volgende lokalen:

Audi

De Audi
Vergaderruimte aan de tuin, waar een kleine bar aan gekoppeld is. Geschikt voor lezingen of vergaderingen tot 50 personen.

€ 80,- *
Computerlokaal

Het computerlokaal
beamer, 12 laptops.

€ 100,- *

€ 12,50 per dagdeel voor beamer ***

Leskeuken De leskeuken
6 aanrechten ieder voorzien van spoelbak, oven, 4-pitsgastel, koelkast en benodigde apparatuur. Bij elkaar 12 werkplekken.

€ 100,- * ex schoonmaakkosten

(kookdocent beschikbaar)**
Atelier Het Atelier
10 tekentafels.
€ 65,- *
Het Videolokaal
Geschikt voor 20 personen, goede geluidsinstallatie.
€ 55,- *
 Lokaal klein Leslokaal 6 - 8 personen € 30,- *
Lokaal groot Leslokaal 10 - 20 personen € 40,-*

* Huurprijs per dagdeel van 4 uur
** Kookdocent in overleg beschikbaar, niet bij de prijs inbegrepen.
*** Huurprijs van een beamer is € 12,50 per dagdeel

De Volksuniversiteit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn regelmatig parkeerplaatsen in de omgeving te vinden. Historisch Delfshaven maar ook het zich snel ontwikkelende Loydskwartier bevinden zich op loopafstand. 

Meer weten/vragen?
Meer foto's kunt u vinden op onze Pinterest pagina.
Bent u geïnteresseerd in een van onze ruimtes of wilt u meer informatie. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 - 476 1200 of via e-mail info@vu-rotterdam.nl o.v.v. lokaalverhuur.