Volksuniversiteit dicht t/m 6 april naar aanleiding van nieuwe maatregelen

zondag, 15 maart, 2020
Coronvirus

De Volksuniversiteit volgt de ontwikkelingen op de voet en volgt de adviezen van RIVM en de daarmee verwante maatregelen van de Rijksoverheid. Op zondag 15 maart zijn er door de Rijksoverheid nieuwe aanvullende maatregelen aangekondigd. Deze zijn hier te vinden.

Het betreurt ons ten zeerste u te moeten melden dat de Volksuniversiteit niet langer de lessen voortzet, we sluiten daarom onze deuren tot en met 6 april 2020.

De komende periode zullen de medewerkers van de Volksuniversiteit zorgdragen voor een plan waarmee zoveel mogelijk lessen kunnen worden ingehaald (vanaf 6 april 2020). Dit is met duizenden cursisten, verschillende lestijden, ruim honderd docenten en diverse locaties geen gemakkelijke opgave. Ook omdat de ontwikkelingen rondom adviezen en maatregelen elkaar in rap tempo opvolgen.

We hopen daarom op uw begrip en zullen u op op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en maatregelen die de Volksuniversiteit treft. In de tussentijd zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via 010-4761200 en info@vu-rotterdam.nl.

We zijn ons er uiteraard van bewust dat verspreiding van het virus en de noodzakelijke maatregelen niet alleen onze organisatie raken, maar waarschijnlijk grote invloed hebben op uw dagelijks leven. We wensen u dan ook veel sterkte en wijsheid de komende tijd. We raden u aan om de richtlijnen en adviezen van de rijksoverheid te volgen en hopen u in april weer te mogen verwelkomen op de Volksuniversiteit.

Volksuniversiteit closed until April 7, 2020

The Volksuniversiteit is closely monitoring the developments and is following the advice of RIVM, and the related measures of National Government. On Sunday, March 15 new additional measures were announced by the Government, which can be found here. We deeply regret to inform you that the we can no longer continue the classes, therefore; we have to close our doors until April 7, 2020.

In the coming period, our employees will be drawing up a new plan, which will ensure that as many classes as possible can be rescheduled (as from from April 6 2020). With thousands of students, different schedules, over a hundred teachers and various locations, this will not be an easy task. Also because the developments and measures follow each other rapidly.

We therefore kindly ask you for your understanding and will keep you informed of further developments and measures that the Volksuniversiteit might be taking. In the meantime, we can be reached during office hours via 010-4761200 and info@vu-rotterdam.nl.

We are of course aware that the spread of the virus and the necessary measures do not only affect our organization, but are likely to have a major impact on your daily life. Hence, we wish you a lot of strength and wisdom for this coming period. We recommend that you follow the guidelines and advice of the National Government and hope to welcome you again in April.