Bestellijst

Geen bestellingen

Volksuniversiteit op het Heemraadsplein!

woensdag, 29 mei, 2019
Hoe zou het zijn als iedereen die het interessant vindt kan aanhaken bij een les? Als de kennis niet afgeschermd wordt door de vier muren van het lokaal, maar voor alle voorbijgangers en de hele wijk beschikbaar is? Samen leren maakt sterker. De Volksuniversiteit heeft als doel de stad te versterken door iedereen uit te nodigen om zichzelf te ontwikkelen. Daarom gaan we naar buiten! Op zaterdagmiddag 22 juni van 13.00 tot 16.30 uur geven onze docenten les op het Heemraadsplein.

We nodigen alle cursisten, geïnteresseerden en voorbijgangers uit om iets nieuws te leren over uiteenlopende onderwerpen. Voor u is het bovendien een mooie gelegenheid om het cursusprogramma voor seizoen 2019-2020 te ontdekken en proeflessen van verschillende cursussen te volgen, waaronder:
  • Sranan (Surinaams) op z'n Middellands
  • Snelcursus tekenen
  • De eerste les Nederlands als je nieuw bent in Nederland
  • Jouw naam in het Arabisch
  • en meer! 

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Ons pop-up klaslokaal is te vinden op het Heemraadsplein aan de kant van de Nieuwe Binnenweg. 

Volksuniversiteit op het Heemraadsplein wordt georganiseerd in samenwerking met wijkorganisaties, waaronder Mooi, Mooier, Middelland.