Bestellijst

Geen bestellingen

Vroegboekkorting op alle cursussen uit het nieuwe seizoen!

woensdag, 10 juni, 2020
Vroegboekkorting op alle cursussen uit het nieuwe seizoen

 

Het programma voor het nieuwe cursusjaar staat online en wij hebben een speciale actie! Want wij geven namelijk korting weg! Als u zich nu inschrijft voor een on- of offline cursus (uit het nieuwe seizoen) ontvangt u maar liefst 10% vroegboekkorting!

Zowel online als offline cursussen
Online een vreemde taal leren, filosoferen, reisverhalen leren schrijven of een cursus fotografie volgen? Het is allemaal mogelijk in ons nieuwe aanbod online cursussen. Klassikaal tekenen of schilderen, lezingen over kunst, geschiedenis of literatuur bijwonen, een essay of recensie leren schrijven of een cursus timemanagement? Ook het aanbod offline cursussen is breed en gevarieerd. Beide categorieën zullen geregeld worden aangevuld met nieuwe cursussen. Hou hiervoor cursusaanbod in de gaten.

Uw veiligheid
Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en hebben ons gebouw zo ingericht dat u de klassikale lessen op veilige wijze kunt volgen. Meer informatie over de huidige (en versoepelde) maatregelen plus een overzicht hiervan vindt u hier

Maak gebruik van deze vroegboekkorting en schrijf u in voor 1 augustus 2020! Alleen geldig op cursussen vanaf september 2020 t/m juni 2021. Klik op het online inschrijfformulier de vroegboekkorting aan en ontvang de korting direct!