De meeste mensen deugen van Rutger Bregman

Vier avonden over De meeste mensen deugen (2019) van Rutger Bregman. In deze avonden: gaat het over de inhoud van het boek, de stelling van Bregman dat de meeste mensen deugen, de reacties op het boek en onze opvatting over de aard van de mens.  Informatie, gesprekken en opdrachten.

Woensdag 6 april 2022
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 90,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. P (Peter) Bastiaanssen, Dhr. J. (Jan) de Bas
Boek: De meeste mensen deugen (klik hier voor meer informatie)
P (Peter) Bastiaanssen
Opleiding :vwo, HEAO, Kunstacademie st Joost, Filosofie Erasmus universiteit. Ik ben in het dagelijks leven beeldend kunstenaar, schilder en beeldhouwer, daarnaast schrijf ik wel eens aan een boek en geef ik lessen filosofie.
J. (Jan) de Bas
Ik ben een Nederlands historicus en dichter, die contemporaine geschiedenis en cultuureducatie gestudeerd heeft aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben werkzaam als geschiedenisdocent bij Hogeschool Inholland, waar ik les geef in geschiedenis en filosofie. In 2005 schreef ik een boek over mijn opa, wielerkampioen Cees Erkelens: Hervormd op wielen.