Workshop Levenskunst: een kwestie van kiezen

Welke belangrijke keuzes maak je in je leven? Hoe kom je tot deze keuzes? Bestaat er een rode draad in het maken van je keuzes? Bieden filosofen handreikingen bij het nemen van beslissingen? Er wordt ingegaan op de keuzemodellen van de filosofen Erasmus, Kierkegaard, Nietzsche en Korsgard. Er wordt gebruik gemaakt van Literatuur: Tjeerd van der Laar en Sander Voerman (2011). Vrije wil. Discussies over verantwoordelijkheid, zelfverwerkelijking en bewustzijn.

Woensdag 9 maart 2022
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 61,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. J. (Jan) de Bas
J. (Jan) de Bas
Ik ben een Nederlands historicus en dichter, die contemporaine geschiedenis en cultuureducatie gestudeerd heeft aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben werkzaam als geschiedenisdocent bij Hogeschool Inholland, waar ik les geef in geschiedenis en filosofie. In 2005 schreef ik een boek over mijn opa, wielerkampioen Cees Erkelens: Hervormd op wielen.