Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 926

Filmbeelden Oud-Rotterdam

Filmbeelden Oud-Rotterdam
Cursuscode: 926

In de afgelopen jaren op allerlei cursussen over Rotterdam een aantal filmpjes van Oud-Rotterdam laten zien. Op deze cursus de herhaling van deze beelden, uitgebreid met  nog niet vertoonde filmpjes. En natuurlijk vergezeld van achtergrond informatie.

Zomaar wat voorbeelden?  Over de Oude Bijenkorf, Diergaarde, Paardentram, Stoomtram naar Oostvoorne en natuurlijk het Oude Rotterdam, onze (groot)ouders waren trots op hun stad!

Via deze filmpjes brengen we het Oude Rotterdam weer een beetje tot leven.

Komt u ook kijken?

Maandag 19 april 2021
2 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 34,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A. (Aad) Engelfriet
13:15 - 14:45
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Aad) Engelfriet
A. (Aad) Engelfriet
Aad Engelfriet is een veelzijdige en bekende Rotterdammer. Stadsgids voor o.m. Rotterdam, maar ook webmaster van een van de grootste websites over de geschiedenis van Rotterdam, kortom, ben al heel mijn leven bezig met Rotterdam. Daarnaast ook cultureel-historisch reisleider naar een groot aantal landen in en buiten Europa, van Tibet tot Groot-Brittannië. Totaal al ca 50 reizen mogen begeleiden. En wat is er nu leuker dan op de Volksuniversiteit mijn (o.m. reis)verhalen en kennis te mogen delen met zoveel cursisten. Met als hoogtepunt een of meerdere keren per jaar het geven van een lezing met aansluitend een bijbehorende excursie ergens in Rotterdam of daarbuiten! Ik zie er weer naar uit om u te ontmoeten, graag tot ziens!