Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 418

Oud-Rotterdam foto’s

Oud-Rotterdam foto’s
Cursuscode: 418

Door de jaren heen heeft docent en Rotterdamkenner Aad Engelfriet o.m. prachtig foto en film materiaal laten zien in zijn verschillende cursussen.

Uit zijn archief van honderden foto’s wordt nu een selektie gemaakt van de meest bijzondere foto’s, kortom, we gaan niet veel foto’s bekijken, maar een select aantal.

Wat is er nu leuker om te raden waar deze foto’s in het Oude Rotterdam zijn gemaakt, vanzelfsprekend vergezeld van een toelichting.

Maandag 23 november 2020
2 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 34,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A. (Aad) Engelfriet
13:15 - 14:45
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Aad) Engelfriet
A. (Aad) Engelfriet
Aad Engelfriet is een veelzijdige en bekende Rotterdammer. Stadsgids voor o.m. Rotterdam, maar ook webmaster van een van de grootste websites over de geschiedenis van Rotterdam, kortom, ben al heel mijn leven bezig met Rotterdam. Daarnaast ook cultureel-historisch reisleider naar een groot aantal landen in en buiten Europa, van Tibet tot Groot-Brittannië. Totaal al ca 50 reizen mogen begeleiden. En wat is er nu leuker dan op de Volksuniversiteit mijn (o.m. reis)verhalen en kennis te mogen delen met zoveel cursisten. Met als hoogtepunt een of meerdere keren per jaar het geven van een lezing met aansluitend een bijbehorende excursie ergens in Rotterdam of daarbuiten! Ik zie er weer naar uit om u te ontmoeten, graag tot ziens!