Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 917

Kijken is een kunst

Kijken is een kunst
Cursuscode: 917

Kijken is een kunst, leer daarom beter zien. In deze cursus nemen we uitvoerig de tijd om actief naar kunst te kijken. Geen 9 seconden zoals de gemiddelde museumbezoeker, maar zolang als nodig is om alle details in ons op te nemen.

In de cursus analyseren deelnemers samen met de docent diverse kunstwerken. Er wordt gewerkt aan de hand van diverse genres in de beeldende kunst, maar ook naar aanleiding van actuele tentoonstellingen. Het doel is meer beleven aan het kijken naar kunst en daardoor kunst beter te leren begrijpen. Een nieuwe cursus in ons cursusaanbod.

Woensdag 6 februari 2019
7 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 88,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Carla) Hendriks
9:30 - 11:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
C. (Carla) Hendriks
C. (Carla) Hendriks
Mevr. (Carla) Hendriks volgde aan de Academie voor Beeldende Vorming te Amersfoort een opleiding tot leraar beeldende vorming en kunstgeschiedenis. Zij was lange tijd werkzaam in het middelbaar onderwijs. Daarnaast studeerde zij kunstgeschiedenis in Leiden. Tijdens en na haar studie verbleef zij meerdere malen en voor langere tijd in Rome en Florence voor onderzoek. Tevens werkte zij als reisleider naar o.a. Rome en Venetië. Sinds 2004 is zij verbonden aan de MOVO als docent kunstgeschiedenis.