Luisteren naar Jazz, Baanbrekers en smaakmakers in de jazz (4)

vervolg op de cursus gegeven in september 2020 deel 3

Donderdag 18 februari 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 101,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R. (Ruud) Bergamin
Boek: Ruud Bergamin, Jazztermen van A tot Z (klik hier voor meer informatie)
R. (Ruud) Bergamin
Toen ik 14 was, begon ik me intensief met jazz bezig te houden en ging saxofoon spelen. Al gauw trad ik toe tot een bandje, waarmee we vaak optraden. De liefde voor de muziek is nooit meer overgegaan. Een flink aantal jaren combineerde ik de jazzpraktijk met een part time (50%) baan als universitair docent rechtsgeleerdheid. Dat was een soort van dubbel bestaan, waarbij ik ook nog aan het conservatorium studeerde (schoolmuziek). Bijna 15 jaar geleden werd muziek mijn hoofdactiviteit. Regelmatig geef ik concerten, met uiteenlopende formaties. Lesgeven, zowel aan musici als aan leken, is daarnaast een geweldig leuke manier om mijn kennis en ervaring met anderen te delen. De volksuniversiteit is een van de plekken waar dit mogelijk is.