Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 557

Assertief communiceren vervolg

Assertief communiceren vervolg
Cursuscode: 557

De cursus Assertief communiceren (vervolg) is een verdiepende cursus voor mensen die na het volgen van de basiscursus assertief communiceren hebben gemerkt dat het hun relaties heeft verbeterd en meer over hun communicatiepatronen willen leren.

De korte cursus van 3 lessen is gericht op het onderzoeken van eigen patronen en overtuigingen. Wat doe ik in het contact met de ander, welke positie, kracht en valkuil ben ik geneigd in te nemen? U kunt deze cursus deelnemen als u de basiscursus gevolgd heeft.

Maandag 29 augustus 2022
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 136,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Atie) van Gennip
9:30 - 12:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Atie) van Gennip
A. (Atie) van Gennip
Ik werk vanuit het humanistische uitgangspunt. Elk gedrag is een uiting van een onderliggende behoefte. Alle mensen hebben gevoelens en behoeften. Dit is de basis voor leven en werken in gelijkwaardigheid en het loslaten van macht. Mijn aanpak is gebaseerd op de theorie van Thomas Gordon, Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Transactionele Analyse en Systemisch werken. Het benaderen van mensen op basis van gelijkwaardigheid is een vaardigheid die met kennis, bewustwording en oefenen, opgestart en gefaciliteerd kan worden. Ieder van ons komt bij dit proces persoonlijke thema's tegen. Bij het vormgeven van mijn gezin en het opgroeien van de kinderen, ben ik me gaan verdiepen in het opvoeden zonder straffen en belonen. Tijdens mijn werkzaamheden binnen organisaties en het begeleiden van teams kwamen ook de thema’s van gelijkwaardigheid naar voren, want ook daar spelen machtsverhoudingen een rol die het handelen beinvloeden. Na vele jaren ervaring als trainer en coach èn als moeder en inmiddels ook oma, wil ik graag mijn kennis delen.