Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 304

Goed omgaan met stress

Goed omgaan met stress
Cursuscode: 304

Wil je gewoon weer lekker leven en genieten? Goed slapen. Uitgerust opstaan. En ‘s avonds thuis na een dag werk ook nog energie over hebben? En lukt dat nu niet zo goed? 

In deze inspirerende en interactieve cursus leer je wat er in je lijf en brein gebeurt onder invloed van stress. En hoe je je stressniveau (met o.a. slaap, voeding, beweging, ademhaling en ontspanning) weer terug kunt brengen naar gezonde waarden.

Naast theorie gaan we ook praktisch aan de slag met bijvoorbeeld ontspannings- en ademhalingsoefeningen en zelfinzicht. Je sluit de cursus af met het maken van een persoonlijk stress management plan. Zo krijg je inzicht in wat jouw triggers voor stress zijn, welke signalen hierbij horen en wat jij zelf op zo'n moment nodig hebt en kunt doen. Ook het ontdekken van jouw grenzen en deze op een goede manier leren bewaken is onderdeel van de cursus.

Woensdag 28 september 2022
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Martine) te Winkel
9:30 - 11:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. (Martine) te Winkel
M. (Martine) te Winkel
Martine te Winkel heeft haar eigen coachpraktijk in Rotterdam. Ze is erkend en gecertificeerd stress & veerkracht coach en als partner aangesloten bij CSR, expertisecentrum voor Stress & Veerkracht. "Ik leg vaak uit dat je lichaam eigenlijk een batterij is. En stress de energie die je uit de batterij haalt. Dus na inspanning is het belangrijk dat je jezelf weer oplaadt. De eerste signalen van te weinig ‘opladen’ zijn vaak vermoeidheid, slechter slapen, een kort lontje en piekeren. Ook kun je lichamelijke klachten krijgen, vergeetachtig worden of zelfs somber. Ik vind het heel erg leuk om samen met een groep deelnemers te werken aan inzicht en bewustwording op dit onderwerp. Stress is een actueel onderwerp, wat altijd veel losmaakt. En er is nog zoveel winst op te behalen."