Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 411

Lezing ‘Leef onvoltooid! Zinvol en prettig ouder worden in een veranderende maatschappij’

Lezing ‘Leef onvoltooid! Zinvol en prettig ouder worden in een veranderende maatschappij’
Cursuscode: 411

Deze interactieve lezing geeft deelnemers een inkijkje in een maatschappelijk probleem, namelijk dat er ouderen zijn die zich niet meer thuisvoelen in onze samenleving, zich terugtrekken en vereenzamen. 

De mogelijke oplossing die in de lezing wordt besproken is dat mensen zo rond hun vijftigste beginnen met het bedenken van wat zij later willen worden en doen. Vier levensgebieden (lichamelijk, psychisch, sociaal en spiritueel) worden besproken zodat duidelijk wordt hoe de ouder wordende mens zelf invloed op zijn leven kan hebben. Afsluitend geeft Anne tips om de samenleving in positieve zin te veranderen en is er alle ruimte voor vragen over de invulling van uw eigen leven. 

Donderdag 20 oktober 2022
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 22,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A (Anne) Gouweloos
14:00 - 15:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A (Anne) Gouweloos
A (Anne) Gouweloos
Anne Gouweloos (1955) is psychosociaal therapeut, onderzoeksjournalist en auteur van het boek 'Leef onvoltooid! Zinvol en schaamteloos ouder worden.' Ze verdiepte zich drie jaar in het onderwerp 'voltooid leven'. Ze kwam tot de conclusie dat we vooral zelf iets van ons leven kunnen maken, samen met anderen. Door deze cursus te geven, wil ze bijdragen aan het welzijn van anderen.