Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20068

A1-A2 instroom

A1-A2 instroom
Cursuscode: 20068

Deze cursus heeft een hoog tempo. De cursisten hebben 1 keer per week 3 uur les. Binnen 16 weken gaan de cursisten van niveau A1 naar A2. Naast de lessen moeten de cursisten 3-4 uur per week huiswerk maken. Hoofdstukken 6 t/m 10 van het boek De Opmaat worden behandeld. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is A2.  De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets.

De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus A2-B1. De uitslag ontvangt u per e-mail. 

 

Dinsdag 17 november 2020
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 400,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. S. (Sjoerd) van Seijen
Boek: De opmaat (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 21:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
S. (Sjoerd) van Seijen
S. (Sjoerd) van Seijen
Sjoerd Seijen heeft de studie Onderwijskunde afgerond in Leiden en heeft daarna 22 jaar gewerkt in het voortgezet onderwijs als docent Nederlands. De laatste jaren heeft hij voornamelijk gewerkt op de ISK-afdeling en daarbij veel ervaring opgedaan met NT2. In 2014 is hij aan de Volksuniversiteit begonnen met de cursussen A1 en A2. Met veel plezier probeert hij steeds de basisregels van het Nederlands voor de cursisten zo duidelijk mogelijk te maken, maar ook andere, meer creatieve aspecten van de taal komen tijdens zijn lessen aan de orde.