A1-A2 instroom in class support

In 8 lessen herhalen de cursisten de belangrijkste onderwerpen van de A2 cursus. De laatste vijf hoofdstukken van De Opmaat worden herhaald. Naast de lessen moeten de cursisten 3-4 uur per week huiswerk maken. De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets. De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus A2-B1. De uitslag ontvangt u per e-mail.

Donderdag 15 april 2021
8 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 200,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Boek: De opmaat (klik hier voor meer informatie)
S. (Sjoerd) van Seijen
Sjoerd Seijen heeft de studie Onderwijskunde afgerond in Leiden en heeft daarna 22 jaar gewerkt in het voortgezet onderwijs als docent Nederlands. De laatste jaren heeft hij voornamelijk gewerkt op de ISK-afdeling en daarbij veel ervaring opgedaan met NT2. In 2014 is hij aan de Volksuniversiteit begonnen met de cursussen A1 en A2. Met veel plezier probeert hij steeds de basisregels van het Nederlands voor de cursisten zo duidelijk mogelijk te maken, maar ook andere, meer creatieve aspecten van de taal komen tijdens zijn lessen aan de orde.