A1-A2 standard hybride support

Deze cursus heeft een gemiddeld tempo. De cursisten hebben 2 keer per week les. In deze hybride cursus krijgen de cursisten 1 keer per week 3 uur op de Volksuniversiteit les en 1 keer per week 1,5 uur online les.
Binnen 16 weken gaan de cursisten van niveau A1 naar A2. Naast de lessen moeten de cursisten 3-4 uur per week huiswerk maken. De hoofdstukken 5 t/m 10 van het boek De Opmaat wordt behandeld. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is A2.  De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets.

De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus A2-B1. De uitslag ontvangt u per e-mail.

Online lessen
Onze online cursussen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren docent. Voor de online les wordt u door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving.

Maandag 15 februari 2021
32 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 580,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Suzanne) Vonk
Boek: De opmaat (klik hier voor meer informatie)
S. (Suzanne) Vonk