Bestellijst

Geen bestellingen

maximum

A2-B1 extra in class support
A2-B1 extra in class support
Cursuscode: 20003

De Rotterdamse Volksuniversiteit heeft een geheel vernieuwd pakket Nederlands als tweede taal (NT2). In ons nieuwe programma is een verschil gemaakt in mate van zelfstandigheid en de mate van support van de docent. De cursus 'extra in class support' heeft een rustig tempo en er is veel ondersteuning van de docent. 

Om u voor deze cursus in te schrijven, moet u de cursus A2 voldoende hebben afgerond. Heeft u niet eerder een A2 cursus gedaan dan moet u eerst een niveautoets en een taalleerbaarheidstoets doen. U kunt deelnemen aan deze cursus als u voldoende scoort voor de niveautoets en als u tussen de 0-40% scoort voor de leerbaarheidstoets. U kunt via info@vu-rotterdam.nl een afspraak maken voor de toetsen. 

Lesmateriaal
Bestel uw lesmateriaal snel en eenvoudig via: https://www.intertaal.nl/webshop/cursisten
Selecteer VU Rotterdam, selecteer uw cursus en bestel uw boeken.

Cursisten die gebruik maken va een DUO lening kunnen zich voor deze cursus inschrijven. In deze cursus bereidt u zich voor op het Staatsexamen I (B1 niveau)

Meer informatie
Dinsdag 22 september 2020
64 lessen van 2 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 1,065,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I.M.C. (Ilse) Froklage
Boek: In Zicht (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >