A2-B1 standard in class support

Deze cursus heeft een gemiddeld tempo. De cursisten hebben 2 keer per week 3 uur les. Binnen 16 weken gaan de cursisten van niveau A2 naar B1. Naast de lessen moeten de cursisten 3-4 uur per week huiswerk maken. Het boek De Sprong wordt behandeld. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is B1. De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets.

De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus A2-B1. De uitslag ontvangt u per e-mail.

Dinsdag 2 maart 2021
32 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 800,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J.L.M. (Conny) Latour-Janse
Boek: De Sprong (klik hier voor meer informatie)
J.L.M. (Conny) Latour-Janse
Mijn naam is Conny Latour. Ik ben in Delft geboren. Na het afronden van de PABO heb ik een aantal jaren als leerkracht bij het basisonderwijs in Rotterdam gewerkt. Na de geboorte van mijn eerste kind ben ik gestopt met werken. Toen mijn kinderen naar het voortgezet onderwijs gingen en hele dagen van huis waren, wilde ik graag parttime aan de slag. Inmiddels had ik enige ervaring opgedaan in het geven van Nederlands als Tweede Taal aan volwassenen. Ik merkte dat dit ontzettend leuk werk was. Bij de Hogeschool Rotterdam en Omstreken heb ik toen de bevoegdheid Basiseducatie voor volwassenen behaald. Vanaf begin 1992 heb ik als docent NT2 gewerkt. Na mijn FPU in 2007 bij ROC Zadkine ben ik al snel één van de docenten NT2 bij de Rotterdamse Volksuniversiteit geworden. Voor mij is het heel belangrijk om met elkaar in een ontspannen sfeer naar het doel toe te werken. Wie weet tot ziens!