Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21677

A2-B1 standard hybride support

A2-B1 standard hybride support
Cursuscode: 21677

Deze cursus heeft een gemiddel tempo. De cursisten hebben 2 keer per week les. In deze hybride cursus krijgen de cursisten 1 keer per week 3 uur op de Volksuniversiteit les en 1 keer per week 1,5 uur online les.  
Binnen 16 weken gaan de cursisten van niveau A2 naar B1. Naast de lessen moeten de cursisten 3-4 uur per week huiswerk maken. Het boek De Sprong wordt behandeld. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is B1.  De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets.

De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus B1-B2. De uitslag ontvangt u per e-mail. 

Online lessen
Onze online cursussen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren docent. Voor de online les wordt u door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving.

Dinsdag 2 maart 2021
32 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 580,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Andrea) van der Stoep
Boek: De Sprong (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 21:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Andrea) van der Stoep
A. (Andrea) van der Stoep