Cursuscode: 19671

Nederlands als tweede taal A2

Cursuscode: 19671

U kunt deelnemen aan deze cursus als u de cursus A1 bij de Volksuniversiteit voldoende heeft afgerond. Heeft u niet eerder de A1 cursus gedaan, maar beheerst u toch het Nederlands op A1 niveau? Dan moet u eerst een niveautoets doen. Het tempo is hoog. Naast de lessen moet u 3-4 uur huiswerk maken per week. Hoofdstuk 6 t/m 10 van het boek De Opmaat worden behandeld. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is A2.
De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets. De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus A2+. Van de uitslag ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

Woensdag 23 januari 2019
15 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 365,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J. (Joke) de Wilde
Boek: De opmaat (klik hier voor meer informatie)
J. (Joke) de Wilde