Bestellijst

Geen bestellingen

maximum

B1-B2 extra in class support
B1-B2 extra in class support
Cursuscode: 20004

De Rotterdamse Volksuniversiteit heeft een geheel vernieuwd pakket Nederlands als tweede taal (NT2). In ons nieuwe programma is een verschil gemaakt in mate van zelfstandigheid en de mate van support van de docent. De cursus 'extra in class support' heeft een rustig tempo en er is veel ondersteuning van de docent. 

Om u voor deze cursus in te schrijven, moet u de cursus B1 voldoende hebben afgerond. Heeft u niet eerder een B1 cursus gedaan dan moet u eerst een niveautoets en een taalleerbaarheidstoets doen. U kunt deelnemen aan deze cursus als u voldoende scoort voor de niveautoets en als u tussen de 0-40% scoort voor de leerbaarheidstoets. U kunt via info@vu-rotterdam.nl een afspraak maken voor de toetsen. 

Cursisten die gebruik maken va een DUO lening kunnen zich voor deze cursus inschrijven. In deze cursus bereidt u zich voor op het Staatsexamen II (B2 niveau)

 

Meer informatie
Maandag 21 september 2020
64 lessen van 2 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 1,065,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J.S. (Jaimy) Grootveld
18:30 - 20:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >