Nederlands als tweede taal B1+

U kunt deelnemen aan deze cursus als u de cursus B1 bij de Volksuniversiteit voldoende heeft afgerond. Heeft u niet eerder de B1 cursus gedaan, maar beheerst u toch het Nederlands op B1 niveau? Dan moet u eerst een niveautoets doen. Het tempo is hoog. Naast de lessen moet u 4-5 uur huiswerk maken per week. In deze cursus wordt er met het boek De Finale, hoofdstuk 1 t/m 4 en Beter Nederlands 1 gewerkt. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau zit tussen B1 en B2 in.
De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets. De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus B2. De uitslag ontvangt u per e-mail.

Donderdag 11 oktober 2018
15 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 365,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. J. (Job) de Vries
Boeken: Beter Nederlands deel 1, De Finale (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
J. (Job) de Vries