A0-A2 standard in class support

English

This course has an average pace. The students have lessons twice a week. In this course, students follow 3 hours of lessons at the Volksuniversiteit twice a week. Within 16 weeks, the students will increase from level A0 to A2. In addition to the lessons, students have to do homework for 3-4 hours a week.

The book 'De Opmaat' is used. During the lesson, attention is paid to reading, listening, writing, speaking and grammar. The final level is A2. At the end of the course, reading, listening and writing tests are taken in class. The speaking test is taken individually.

We use the official TOA tests. You must pass these tests to be able to register for the A2-B1 course. You will receive the result by e-mail.

Nederlands

Deze cursus heeft een gemiddeld tempo. De cursisten hebben 2 keer per week 3 uur les. Binnen 16 weken gaan de cursisten van niveau A0 naar A2. Naast de lessen moeten de cursisten 3-4 uur per week huiswerk maken. Het boek De Opmaat wordt behandeld. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is A2.  De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets.

De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus A2-B1. De uitslag ontvangt u per e-mail.

Dinsdag 8 februari 2022
32 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 742,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Boek: De opmaat (herziene editie) (klik hier voor meer informatie)