Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21053

B1-B2 standard in class support

B1-B2 standard in class support
Cursuscode: 21053

Deze cursus heeft een gemiddeld tempo. De cursisten hebben 2 keer per week 3 uur les. Binnen 16 weken gaan de cursisten van niveau B1 naar B2. Naast de lessen moeten de cursisten 3-4 uur per week huiswerk maken. De boeken De Finale en de Verdieping worden behandeld. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is B2.  De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets.

De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus B2-C1. De uitslag ontvangt u per e-mail. 

Maandag 13 september 2021
32 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 824,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. L.M.H. (Louis) Brouwers
Boeken: De Finale, Beter Nederlands - de verdieping (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 21:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
L.M.H. (Louis) Brouwers
L.M.H. (Louis) Brouwers
Mijn professionele loopbaan beslaat ruim 43 jaar en heeft volledig in het teken gestaan van het onderwijs. Ik ben in veel verschillende rollen in het onderwijs werkzaam geweest met als belangrijkste rode draad het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jongeren en volwassenen. De laatste jaren heb ik in Amsterdam verschillende management- en bestuurlijke functies vervuld. In 2017 heb ik voor mezelf het besluit genomen om daar afscheid van te nemen, omdat ik niet langer meer dan fulltime werkzaam wilde zijn. Mijn drijfveer is echter dezelfde gebleven: met mijn kwaliteiten een betekenisvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Daarom zoek ik telkens nieuwe uitdagingen op, die dat mogelijk maken. Het geven van het vak Nederlands aan mensen met een andere moedertaal is daar een goed voorbeeld van. Leren van en met elkaar tegen de achtergrond van verschillende talen en culturen met als doel zelfredzaam te worden in onze Nederlandse samenleving. Mijn ambitie is het dan ook om cursisten zoveel mogelijk te laten leren over de Nederlandse taal en cultuur.