Nederlands als tweede taal A1 met DUO

- Klassikaal onderwijs in groepen van maximaal 15 deelnemers met online support.
- Classroom teaching with online support group. Max. 15 students in a class.

- De kosten van het examen en de lesboeken zijn inbegrepen.
- Cost of official exams and textbook is included.

- Vanaf de eerste les wordt er uitsluitend Nederlands gesproken.
- Right from the start only Dutch is spoken.

- Examentraining (EXT) is onderdeel van de cursus.
- Exam Training (EXT) is part of the course..

- Om in te schrijven moet u het westers schrift beheersen en middelbaar onderwijs in het land van herkomst hebben genoten.
- Enrollment is possible if you have finished secondary education in your country of origin and master the Latin alphabet.

- Inschrijven middels een intakeformulier plus een verplichte entreetoets.
- Enroll: intake form plus compulsory level test. Not necessary if succeeded for previous level at the Rotterdamse Volksuniversiteit.

- Als u bij de Rotterdamse Volksuniversiteit geslaagd bent voor het voorgaande niveau hoeft dat niet.

Dinsdag 4 december 2018
24 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 950,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Irene) Faessen

Om in te schrijven op deze cursus dient u een aanvraagformulier in te vullen.
To enroll on this course, you need to fill in an application form.

Klik hier om in te schrijven / Click here to enroll

Locatie: Laurens woonzorglocatie Simeon en Anna, 10de verdieping (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
I. (Irene) Faessen
Mijn naam is Irene Faessen, woonachtig in Numansdorp. Sinds mijn achttiende jaar met heel veel plezier werkzaam in het onderwijs. Een hele reis , met een inmiddels erg volle rugzak; begonnen als kleuterleidster, vervolgens werkzaam in het basisonderwijs, groepen 1 t/m 8, daarna werkzaam geweest in het Speciaal Onderwijs en momenteel werkzaam in de mooie en boeiende NT2 - wereld. En nog steeds sta ik met heel veel plezier voor de klas met zeer gemotiveerde cursisten.