Cursuscode: 19509

Nederlands als tweede taal B1 met DUO

Cursuscode: 19509

- Klassikaal onderwijs in groepen van maximaal 15 deelnemers met online support.

- De kosten van het examen en de lesboeken zijn inbegrepen.

- Vanaf de eerste les wordt er uitsluitend Nederlands gesproken.

- Examentraining (EXT) is onderdeel van de cursus.

- Om in te schrijven moet u het westers schrift beheersen en middelbaar onderwijs in het land van herkomst hebben genoten.

- Inschrijven middels een intakeformulier plus een verplichte entreetoets.

- Als u bij de Rotterdamse Volksuniversiteit geslaagd ben t voor het voorgaande niveau hoeft dat niet.

Dinsdag 22 januari 2019
66 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 2,560,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. G. (Gio) Lassooy, Mw. I. (Irene) Faessen
Boek: TaalSterk B1 (klik hier voor meer informatie)

Om in te schrijven op deze cursus dient u een aanvraagformulier in te vullen.
To enroll on this course, you need to fill in an application form.

Klik hier om in te schrijven / Click here to enroll

Locatie: Laurens woonzorglocatie Simeon en Anna, 10de verdieping (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
G. (Gio) Lassooy
G. (Gio) Lassooy. In het verleden heb ik gewerkt op een basisschool in Rotterdam. Daarna ben ik de volwassenen educatie ingegaan en sinds een aantal jaren geef ik Nederlands als tweede taal. Eerst op het ROC Albeda en het ROC Zadkine en sinds 2007 ook op de Volksuniversiteit. Zo heb ik alle NT 2 niveaus in de klas gehad, van alfabetisering tot niveau C1 en voorbereiding op het Staatsexamen. Dat laatste is noodzakelijk wanneer je in Nederland je studie wilt vervolgen. Ik vind het leuk om hier op de Volksuniversiteit met u aan de slag te gaan te gaan om onze (moeilijke) Nederlandse taal nóg beter te gaan spreken en schrijven. Terugkijkend heb ik nu Nederlands gegeven aan leerlingen van 6 jaar tot 65+.