Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20007

ONA A2 met DUO zonder eindgesprek

ONA A2 met DUO zonder eindgesprek
Cursuscode: 20007

Wilt u het ONA-examen doen zonder eindgesprek? Dat kan! Schrijft u zich dan nu in voor de cursus Orientatie Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA) en volg 66 uur les zodat u geen eindgesprek hoeft te doen. De cursus is voor cursisten die als onderdeel van het Inburgeringsexamen het ONA-examen moeten maken. De onderwerpen die nodig zijn voor de resultaatkaarten worden behandeld en ingevuld. Opsturen van de resultaatkaarten doen we klassikaal. Het startniveau is A2.

Maandag 7 september 2020
22 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 990,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Irene) Faessen

Om in te schrijven op deze cursus dient u een aanvraagformulier in te vullen.
To enroll on this course, you need to fill in an application form.

Klik hier om in te schrijven / Click here to enroll

09:30 - 12:30
Locaties: Heemraadssingel 275-277, ONLINE, Putselaan, Putselaan, Putselaan, Putselaan, Putselaan, Putselaan, Putselaan, Putselaan, Putselaan, Putselaan (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
I. (Irene) Faessen
I. (Irene) Faessen
Mijn naam is Irene Faessen, woonachtig in Numansdorp. Sinds mijn achttiende jaar met heel veel plezier werkzaam in het onderwijs. Een hele reis , met een inmiddels erg volle rugzak; begonnen als kleuterleidster, vervolgens werkzaam in het basisonderwijs, groepen 1 t/m 8, daarna werkzaam geweest in het Speciaal Onderwijs en momenteel werkzaam in de mooie en boeiende NT2 - wereld. En nog steeds sta ik met heel veel plezier voor de klas met zeer gemotiveerde cursisten.