Welkom: Inloggen
Body:

Open dag 2 september

Op 2 september van 13.00 tot 16.00 uur is er een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in het cursusaanbod van de Volksuniversiteit, met aansluitend tot 17.00 uur een muzikale afterparty in de tuin. De docenten van de verschillende cursussen geven die middag proeflessen. Zo kunt u ervaren hoe het is om les te krijgen in één van de 27 lokalen van het monumentale pand aan de Heemraadssingel. Ook kunt u de docenten en medewerkers van de Volksuniversiteit alles vragen wat u over de cursussen wilt weten. Uiteraard is het die middag ook mogelijk om uzelf meteen in te schrijven.

Programma
Het aanbod is divers. Naast de verschillende taalcursussen, zoals Nederlands als tweede taal (onze meest populaire cursus), Arabisch, Roemeens en Zweeds, zijn er ook proeflessen op het gebied van kunst en cultuur, creativiteit, ICT en communicatie. Volg bijvoorbeeld een proefles over de maakbaarheid van geluk of over bewuster leven met mindfulness. Of oefen met het schrijven van uw levensverhaal bij de cursus Het verhaal van je leven. En wie van lekker eten houdt, is helemaal op zijn plek bij de proefles Surinaams koken.

Bekijk hier het volledige programma van de open dag.

Muzikale afterparty
Omdat de Volksuniversiteit dit jaar 100 jaar bestaat, is de open dag extra bijzonder. Vanaf 16.00 uur is er een afterparty in de tuin achter het gebouw met een hapje, een drankje en verschillende muzikale performances. Zo speelt de big band Vals Plat swingende nummers en omlijst Trio Brock de open dag met saxofoon, gitaar, vocalen en mooie verhalen.

Actie: win 100 euro korting!
De Volksuniversiteit biedt al een eeuw lang goede en betaalbare cursussen voor alle Rotterdammers en dit jubileum vieren we graag met onze cursisten. Elke 100e bezoeker van de open dag krijgt 100 euro korting op een cursus naar keuze!

Bent u verhinderd voor de open dag? Ook via Facebook geven we twee keer 100 euro korting weg! Deel het facebookbericht op uw pagina en win! Onder de reacties verloten we de korting. De winnaars worden rond de open dag op 2 september bekend gemaakt.