Bestellijst

Geen bestellingen

Online cursussen

Online cursussen vanuit huis. Wij bieden diverse online cursussen zoals vreemde talen, filosofie, kunst en nog veel meer. De online lessen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren docent.

Er verschijnen regelmatig nieuwe cursussen op deze pagina en de cursussen gaan het hele jaar door van start. Houd deze pagina en onze nieuwsbrief en Facebook in de gaten.

 

De Rotterdamse Volksuniversiteit biedt klassikale maar ook online cursussen in bijna 30 talen. De online lessen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren docent. Er zijn cursussen Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Grieks en Frans op verschillende niveaus. Ook voor minder bekende talen kunt u bij ons terecht. Er zijn onder andere cursussen Maleis, Sranang (Surinaams) Koerdisch, Farsi of Fins. Ook voor Chinees, Indonesisch, Roemeens of Pools kunt u bij ons terecht. 

Online lessen
Voor de online les wordt u door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving. 

Lees meer

Wil je Nederlands leren? Dat kan bij de Rotterdamse Volksuniversiteit op twee manieren: online en in class op onze locatie. De online én offline lessen zijn in groepsverband en worden allebei gegeven door deskundige docenten.

In English

Lees meer

Onze cursussen filosofie en geschiedenis helpen u om de dynamieken op het wereldtoneel beter te begrijpen. Of u nu meer wilt weten over religies, in oude verhalen wilt duiken of met een groep wilt filosoferen over de hedendaagse maatschappij. 

Lees meer

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit zorgen we voor breed (online) cursusaanbod waarmee u praktisch aan de slag kunt.

Turks, Surinaams of Portugees leren koken, creatief met teken-, schilder- en fotografiecursussen. Hoe leg je een mooie tuin aan, houd je bijen of maak je je eigen website? Leer u ontspannen en concentreren met yoga en mindfulness. Hoe kunt u uw levensverhaal het best opschrijven, waar moet u op letten bij het maken van een gedicht of bij het schrijven van een vlijmscherpe kritiek?

Online lessen
Onze online cursussen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren docent. Voor de online les wordt u door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving.

 

Lees meer