Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 381

Introductie Indiase filosofie ONLINE

Introductie Indiase filosofie ONLINE
Cursuscode: 381

In de cursus Indiase filosofie komen de hoofdstromingen en de hoofdgedachten van de Indiase filosofie overzichtelijk aan bod. 

Ook zal een aanvang worden gemaakt met het lezen van enkele belangrijke teksten voor het Hindoeïsme, zoals de Upanisaden en de Bhagavad Gita. Er is in deze cursus ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk voor gezamenlijk ‘hardop denken’.

 

Donderdag 3 december 2020
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Annette) van der Hoek
18:30 - 20:00
Inschrijving nog open >
A. (Annette) van der Hoek
A. (Annette) van der Hoek
Toen ik het Hindi begon te leren, ging er bijna letterlijk een wereld voor me open -opeens kon ik in Oud-Delhi straatnaambordjes lezen en wist ik waar de bus naar toe ging! Maar vooral, hoe groot India ook is, het land wordt gekenmerkt door een ware familiecultuur: persoonlijk contact en het elkaar vertellen van verhalen bepaalt in grote mate het plezier van een reis in India -en zelfs, voor buitenlandse ondernemers, de mate van zakelijk succes. Sinds mijn eerste reis naar India, in 1988, is de passie gebleven. Ik heb van mijn studie Hindi, Sanskriet en Indiase filosofie en van mijn praktische, zakelijke ervaringen in India mijn vakgebied kunnen maken. Een avontuurlijke reis die ik graag met jullie deel!